Ho patrocina:
Hi col·labora:
Com entendre l'evolució de la web 2.0 a la web 3.0

En aquesta sessió, la Montserrat Peñarroya, especialista en Màrqueting Digital i eBusiness, ens explicarà d'una manera clara i amena, les diferències entre la web 2.0 i la web 3.0, així com les seves eines i les principals característiques de cadascuna:

• Què és la web 2.0 i quines eines la conformen.

• Quines són les eines per publicar continguts: com s’utilitzen les eines 2.0 que serveixen per “penjar” continguts que després seran utilitzats per altres eines. Per exemple: Youtube, Slideshare i Flick’r.

• Les xarxes socials: com funcionen Facebook i Twitter, quines aplicacions ens podrien ser útils per treballar dins d’aquestes xarxes, com podem realitzar concursos i promocions i com podem programar missatges de manera que apareguin automàticament en aquestes xarxes.

• La Web 3.0: com està evolucionant la Web 2.0 per esdevenir el que ja s’anomena la web 3.0 i que té com a base els dispositius mòbils, la geolocalització i la realitat augmentada.
 


I com sempre, desprès de la conferència, tindrem una estona per fer networking, tot fent un pica-pica per gentilesa de Ristol Restaurants.      No us ho perdeu!!!

Dia:24 d'abril de 2012
Hora:de 18.30 a 20.30 hores
Lloc:seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa


Si voleu assistir-hi, cal que empleneu aquest formulari. Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d'inscripció.
    Secretària Tècnica del Club Sra. Gemma Blanes
    Sant Pau, 6 - 08221 Terrassa (Barcelona)
    Tel. 93 736 11 09 - Fax 93 736 60 14

    www.cecotclubmk.com - clubmk@cecot.org

    Entitat adherida a:Segueix-nos a través de